Вантусом застоi промываj там!

А то, іш, jij Васю подаваj

Каvдыj раз прірода умірает.
Ліш мы только все лаvымся спать.
Вот і я: весь умер вроде как-то.
Аv пол-суток віvу полныj мрак.

Ну, куда бо підыш ты тут на ноч.
Шо, сусідку sупаты стіха?
О! так тая точо аv растае.
Бо давно аv зыркае на Ваксь.

Вот мы тут ваншнэпа і загналы.
Шоб но ны чыпыв проклятых самк.
А то, іш ты, даj оно заразкыj
В школы лаборівськыj развлеКаць!

Да. Одна так нам і напысала:
Эj ты, парень! Даj оно пыцька!
Ібо хто v шэ гэ ек ны Міланка:
Кряква, віш, бо вvэ прочнулась там.

Навыть фотографіjку прыслала!
Вот, мол, гля, кака в мынэ нога.
Бо ны спеть, а ходять к поездам аv
Немавлята з Бродніцы к дідкам.

Шо за нэчысць так jіх воспітала…
Гучать vэ: рызінку надзеВаць!
Вместо тэго, шоб хоть дровць врубаты,
Ек свырбыть якася дэся ямк.

Полнота всех сіл уvо v в 12.
І тыпэр на дуба, шо ль, скакать.
Ну, в футбола, каvуть jім, пограjтэ.
Шоб-коб ніпыль схлынув спакваля.

Ібо знають, шо куды діваеця.
Лупыть в лобыр лаборішкам лак!
Вот і шіло в мыле у таваріша.
А ведь вроде как бы-к но во v спав.

Да, такое в нас колысь случалося.
Шэ ек ны ходыв і в маскаля.
Да було кому напасць знынацьку:
Дві сыс3чкы спалы коло Мняв.

Так от развраsають діч в ятвяг.
Дэ v зымо полоvыш уток в тявк.
Зарэ j біблятекыj ведь ны скалк,
Шоб чытнуть, куда пынька дівать.


Рецензии