Отрава страха

Отрута страху

Можливо, це – серце,
можливо – щось інше…
Та слабкість минеться, -
це ще не найгірше.

Хвороба забрала
всі сили і нерви,
та долі замало
цього ще, напевно.

Вона іще страху
піділлє отрути,
щоб ти, як невдаха,
тим страхом закута,

вбивала думками
себе щохвилини.
І ти, як до мами,
неначе дитина,

до Господа горнешся –
може поможе…
Та давить за горло
реальність ворожа.

Січень 2019 р.


Рецензии