Greetings from my World

Greetings from my World ...
I love the Beautiful World ...
I defend the beauty of the World ...
So people are not protected from bullying ...
I get strong from this over time ...
I understand other people's weaknesses ...
But don't forgive envious and lazy people ...
People who master the development of society ...
It is done for the community ...

Привет из моего мира ...
Я люблю Прекрасный Мир ...
Я защищаю красоту Мира ...
Так что люди не защищены от издевательств ...
Со временем я становлюсь сильнoй ...
Я понимаю слабости других людей ...
Но не прощайте завистливых и ленивых людей ...
Люди, которые осваивают развитие общества ...
Это сделано для сообщества ...

Hilsen fra min Verden...
Jeg er glad i Vakkert Verden...
Jeg forsvarer det vakre i Verden...
Mennesker er s; ikke beskyttet mot mobbing...
Jeg blir sterk av dette gjennom tiden...
Jeg forst;r svakheter hos andre mennesker...
Men tilgir ikke misunnelige og late mennesker...
Mennesker som mestrer for utvikling i  samfunnet...
Det gj;res for felleskapet...

Zoja Sperstad 23.02.2020


Рецензии