В нiч на Iвана Купала

В ніч на Івана, в ніч на Купала
Молоді дівчата на хлопців гадали,
Молоді дівчата на хлопців гадали
В ніч на Івана,та й на КупалА.

Молоді дівчата на хлопців гадали,
Віночки із квітів по річці пускали,
Віночки із квітів по річці пускали
В ніч на Івана та й на КупалА.

Віночки із квітів по річці пускали,
Бо по свою долю нічого не знали,
Бо про свою долю нічого не знали
В ніч на Івана та й на КупалА.

Бо про свою долю нічого не знали,
Віночки з свічками воді віддавали,
Віночки з свічками воді віддавали
В ніч на Івана та й на КупалА.

Віночки з свічками воді віддавали,
Парубки віночки з води підбирали,
Парубки віночки з води підбирали
В ніч на Івана та й на КупалА.

Парубки віночки з води підбирали,
Папороті цвіт в темнім лісі шукали,
Папороті цвіт в темнім лісі шукали
В ніч на Івана та й на КупалА.

Папороті цвіт в темнім лісі шукали,
Палко наречених своїх цілували,
Палко наречених своїх цілували
В ніч на Івана та й на КупалА.


Рецензии