вбережено вiд пустого

жодного кроку над прірвою сміливих бажань
не побачить ні одне око
ніяким косим поглядом
мене,
коли пусті слова —
принципи життя —
язикатого, ненадійного пустодзвону
купаються в водах брехливих

23.23
22.01.2020


Рецензии