Свiтанковi зорi

На світанку вийди в поле чисте,
І на повний голос заспівай
Пісню про своє чарівне місто,
І про свій квітучий дивний край.

     Приспів

Хай не згасають світанкові зорі,
І пісня лине в синю далечінь.
Хмаринкою у небі,
І хвилею на морі,
І зіркою яскравою вночі
Пісня звучить,
Пісня звучить.


Над степами пісня пролунає,
І дощем впаде серед ланів.
Розіллється у зеленім гаї
Солов'їним співом навесні.

       Приспів

Хай ця пісня ввійде в кожне серце,
Подарує радість знов і знов,
І у душах співом відгукнеться
Віра, і надія, і любов.

       Приспів

 


Рецензии