Сiсьтемsык эт табе не тхор!

І Мышкы Свынок вгонять в гноj

Ітак, прішлі спеціалісты.
Едіные, как на подбор!
Бо v Водолеjко тут уv ліпыть
Квадратны морды Мішуков.

Ну, правда, вчора шэ шось с тістка
Натовк, однако, Козіj Рог.
І вуv запляшут цыфры ліпшы
В налог-іньсьпекторыj мышков!

Нам, чо, тут трэ, мо, гуманісты?
Да во v: спорсмены – будь здоров!
Команда будэ быты ш німців.
І знахарем хана уv точн.

Да!.. коньСціТуціjку зьмыныты
Зу7, товарішы, легко.
І правтэ дальшыj, паразіты.
Шоб мудрых шустро ва ф шызовнь.

У нас сісьцемsыкы в Росіі
Оно галовнеjшыj народ!
І хаj хоть слыпнуть діткы фріцыj
От нэтбуков да от смартфонк.

І мы на конькурсы поjідым!
І в7 дістрофіков дамо!
Даваj-даваj, Чытьвёркы хыvы,
Простор для ёлупніj і пнёв!

Всэ обсчытаjім! Всё наjдём!
І тут уv шо Козі Немцов.
Абдукадыр! Рахім! Фпірод!
Раху эт вам не Кеть Вовков!

Да шо пораіш Семкам скор:
Нептун свое бырэ завсёд.
Бо Рыбк НЕ с галавы гніёть.
І мы увідім sасце-спорт! 


Рецензии