Як прийде весна...

Весна вбере сади у біле
І замете стежки.
Повіють пелюсткові хуртовини.
Сади стоятимуть розхристані,
Вітрами ніжно заколисані.
Та якось у вербі, ізранку,
Умита теплими дощами, прокинеться
Весняна  Мавка...
Вона закохана постане
Як наречена в шатах білих,
В промінні сонячнім...І небо...
Буде чудове, синє- синє...
Коханням стане віншувати
І з Перелесником в лісах
Любов'ю тішитись, літати, -
Миле дівча наче пташа.
Доки не стріне Лукаша.
То все ще десь у часі плине...
Але, -
Приходить уночі, як марево,весна
І вітром плаче як дитина...
В зимових сірих неспокійних
Снах, тривожить серце в душу
Лине...


Рецензии