Найдорожча людина

                На честь моєї мами Валентини

Життя починається з мами.
Як тільки прийшла в світ дитина,
Матуся їй: «Доню кохана!»
Або скаже: «Любий мій сину!»

           Дітей своїх пестить, голубить,
           Навчає, як правильно жити.
           Якими син, донечка будуть?
           Зуміють прощати, любити?
          
Так хочеться мамі, щоб діти
Не плакали та не страждали,
І менш довелось їм хворіти,
Здоровими змалку зростали.

           У долі дітей – ні хмарини.
           А все, про що  мріють, збулося.
           Так буде, тому що в дитини
           З матусі життя почалося.


Рецензии