Спадкалiся с табою бязлiтасна

Спадкалiся з табою бязлiтасна,
Пад подых сузор'яў срэбных,
Гэта была яшчэ не вясна,
Дарэчы быў снег толькi белы.
Твае крокi мяне хвалявалi,
I я усё блiжей да мары,
- Ты чуяш як у сэрцы спявае?
Гэта ты разагнала усе хмары.
Гэта ты мая мэта ды мроя,
Пачуццё маяго кахання,
Я здаюся табе без бою:
З табою не будзе змярканне.


Рецензии