Песня

            * * *

Я зустрів тебе зрання
Напувати вів коня
Як та сила наді мною
Понесла мене з собою
Тих очей не здужав я
Полюбив тебе зрання

Ой, тебе полюбив
Ой, себе загубив
Ой, тебе молоду
Ніччю темною вкраду

Знай мене молодого
Знай мене холостого
Знай мене день і ніч
Тебе прошу на зустріч
І тепер ходжу з конем
Ніччю темною і днем

Ой, тебе полюбив
Ой, себе загубив
Ой, тепер із конем
Ніччю темною і днем

Де ж ти моя мила
Де ж  ти чорнобрива
Де ті карі очі
Де коси дівочі
Там десь місяць сходить
Там десь зорі водить
Там від водопою
Де ми йшли з тобою

Ой, прийди до Дону
Ой, хоч в не погоду
Глянь, як вітер хвильку
Нагоня на воду

Де коси дівочі
Де ті карі очі
Де ж ти моя мила
Де ж ти чорнобрива

Там десь місяць сходить
Там хтось зорі носить
Там від водопою
Де ми йшли з тобою

Прийди моя мила
Прийди чорнобрива
Прийди на зустріч
Тебе прошу день і ніч


Рецензии