Богиня

Відкриваю очі,
А вона вже навпроти.
Скажи, хто ти?
[Я богиня ...]

Мій еліксир, доданий в океан.
Солодкий ефір і нічний дурман.
Скажуть, її голос всіх земних вбиває.
Я торкнувся шиї і вона згоряє.

Кораблі хвилюються - вабить ніжний голос.
Одіссея нових днів. Залпи в серці - промах!
Там по хмарах ноги в сонячний софіт.
Хто ти? По дорозі рятуєш ти світ.

Кожного на дно хвилі забирали,
Мудреці в полон розум дарували.
Забери моє, або після бою
Прокинуся богом слідом за тобою.


Рецензии