Мусор-4

Документи - справа точна,
В них вагання й сумнів зайвий,
Треба знати останочно,
Хто ти і яка ти "зая".

Нині модно сумніватись
В приналежності до статі,
Жити впроголодь й зарплату -
На втручання відкладати.

Щоби в паспорті нарешті -
Ж на Ч було подібним
Вуха, ніс, та інша "решта" -
Що для фото не потрібна.

Чоловік з грудьми по пояс,
Жінка з членом - мускулиста,
Модні тренди, слізні сторіс
Про вагання особисте.

Чоловік - моргає звабно,
Й каже, що насправді жінка,
А у паспорті незграбно
Давиться ВОНО з сторінки.

Жінка з членом - не новинка,
Жанна Дарк у обладунках,
Здатна за дві половинки
Гарцювати у стосунках.

І не те, щоб в документах -
Зміни геть не актуальні,
Та чомусь експерименти -
Однотипні та банальні.

Де нервові горе-плакси,
Зі слізьми, як в крокодила,
Їм здається в кожній кляксі,
Що не в ті часи родились.

Де поборники від шизи
З паспортами на всі "я",
І поставлені їм візи -
Бо разом летить сімя.

Де безумці, що розкажуть,
Про походження із Марсу,
І графа, де вони вкажуть,
Яка ціль у біомаси.

Де відмітка, що покаже,
Скільки прожито життів,
І яке із тіл - є справжнім,
Ну а хто давно зотлів.


Рецензии