В кавярне

Сиділи в кавярні
за столом два кума
один росіянин
Українець другий.

Вели між собою
тиху розмову
про язик російський
про українську мову.

"Кум скажи мне...
разница какая
меж тобой и мною
речь наша простая

Куме вам скажу я
різниці немає
хто як захоче
так і розмовляє.

Я с тобой согласен
ведь дело не в том...
а випєм горілку
а водкою запём.


Рецензии