Мусор-3

Всі метелики з дороги,
Що летять в ніч на готівку,
Зневажають застороги -
Від ментів із райвідділку.

Сміх, сарказм, плювки у очі, -
Пруття грат, немов пілони,
Жартів шквал посеред ночі -
І презирство до закону.

У путан - зашквар й невдача,
Під замком на кілька суток,
Хоч плювком, та гідну здачу
Хочуть дать ментам-придуркам.

- В вас, мабуть, дружини-суки,
І секс ставлять на лічильник,
Якщо ви - по кілька суток
Вислуговуєтесь в чині.

- Це говорить - та красуня,
Котру завтра знайдуть трупом,
Бо ножа між ребра всунуть,
Замість члена в голу дупу.

- Жити треба більш яскраво,
А не скніти на роботі,
Бо на старість ні шалава
Не поможе, ні наркотики.

- Жить потрібно, щоб й внучата
Знали, ким був, й як помер,
Хто в них батько, хто в них мати,
І хто дядя-сутенер.

- Ви ж приїлись тошним видом,
І чимало є охочих -
Вас за те лишень прибити,
Що ви муляєте очі.

- Вихідний в роботі кожній -
Як піднесений на блюдці
В цей день дяка неньці божій,
Як злочинці перебються.


Рецензии