Життя1

В житті міняється все різко,
Хтось став рідним, хтось залишився лиш у мріях,
Але все час нам покаже,
Хто нас любив, а хто лиш з серцем нашим грався.

Буває так, що більше ми нікому не потрібні,
Коли гостра біль і валить тебе щось неймовірно,
Але проблеми це тільки тимчасовість,
Тому йди вперед не забуваючи, про скромність.

Не смій казати, що не вийде
Бо життя слабких накриває хвилею,
Будь там де будуть тобі раді, з ким днем і вночі будеш коханим.

Ніжна, романтична і трохи ревнива - це все в мені,
Бо навчилася любити,
І погляди миттєво життя поміняло,
Не буде вже того, хто не вміє таке цінувати.

В пошуках нового та глобально міняюсь,
До минулого вже більше не хочу вертатись,
Ті люди, які дали урок
Спасибі вам, що пішли від мене уже давно.


Рецензии