розкажы мэни про сэбэ

погляди наші зустрілись
очі твої усміхнулись
і в натовпі зникли раптово
як сонце за обрій,в далекім краю
тепер в мої сни ти приходиш
сонцем ранковим в них сходиш
шепочеш мені,щось ласкаво
може,якусь таємницю свою

розкажи мені про себе
звідки врода ця у тебе
чому,ти така красива
синьоока доле
розкажи мені про себе
може ти живеш у небі
де живе зоря щаслива
що,над чистим полем
розпускає пишні коси
золотить прозорі роси
ранком тихим і погожим
ти така на неї схожа

де живеш ти,я не знаю
тільки тебе запитаю
може в цю ніч у вісні
королево моїх світлих мрій
де мені стежку знайти
в небо до тебе,а ти
лише усміхнулась мені
на погляд допитливий мій


Рецензии