Скоро Китайский Новий Рiк!

Скоро Китайский Новий Рік
Ступить  Криска,на поріг
Чуєте, уже шкребеться
Бо за стіл їй вже не йметься
Всім здоров'я обіцяє
Щедро хвостиком  виляє
Принесе достатку  в дім
Бо запаслива,між тим
То ж скоріше  зустрічайте
Всі бажання загадайте
Цілий рік Ви процвітайте
Тай, в добробуті зростайте!


Рецензии