SOS!

SOS! SOS! Ця кра;на вмирає -
 Зацькували ;; ворогiв злющих згра;
 ;; силу нещадно вiйна забирає...
Врятуйте кра;ну! Я Вас благаю...

Лiкарю, любий, пpопишiть цiй кра;нi лiкiв....
Вiд вiйни, вiд дурнiв та ;хнiх брехливих звiтiв,
Вiд блазнiв, що обкрадають нас многiї лiта...
Шановший лiкарю, допоможiть цiй кра;нi зрадiти.

Видайте тричи на день цiй кpа;нi чарiвнi пiгулки,
Щоб байдужicть i бiднicть тут не знайшли притулку,
Щоб обросла наша ненька у надмiцну шкаралупку,
Та зеленiла щодня. Вiд провулку i до провулку.

Приклейте пластирю ;й цiлющого до найбiльш вразливого мiсця,
Щоб заго;лись рани та зникли усi калiцтва.
Щоб усi зрозумiли, що бiльше вiйнi тут не мicце
I вдягла наша люба замість бронi намисто...

Давайте зробимо так, щоб замiсть во;нiв та волонтерiв
Зустрiчали на вулицях ми лиш гарних дiвчат та ;х кавалерiв,
Щоб поменшало кинутих напризволяще пенсiонерiв,
А в кожного укра;нця сила була, як у могутнiх левiв.

 Я вiрю, що так i буде! Я знаю, що це можливо!
Що кривавi слiди вiйни позмиває собою злива.
 I наша країна бiльше не буде така вразлива.
Ми єдинi! Не пустимо ворога ми нi зправа, нi злiва!


Рецензии