Мусор-1

У жінок почасти вдача,
Як у слідчого з відділку,
Мякість кішки, нюх собачий,
І легенда - як в підстілки.

Жінка бачить в чоловіку
Як слідак, обєкт для зваби,
Дім, машина і готівка,
Ідеал "смачної" баби.

Підлаштується під жорсткість
І залізну силу правил,
Розчиняючись без злості
В власній немічі безправній.

До дрібниць вивча повадки,
І важке слівце суворе,
Почуттів краде відгадки -
Ключик викинувши в море.

Без кінця хитрить, коханням
Називаючи і хтивість,
І ранкове позіхання,
І до грошей пожадливість.

Бо завдання - не із легких
Прослизнути непомітно
В чоловіче серце й терпкий
Залишити слід від кігтя.

Ну, а потім - винувато
Кволе серце, як ганчірку,
Вийняти і в шмат порвати,
Залишивши в грудях дірку.

Лиш один у жінки промах
В порівнянні з слідаком,
Може звикнуть до хоромів -
І до сексу з хижаком.


Рецензии