Каблучка Соломона

Була каблучка у сідого мудреця.
І на каблучці напис "Все мина..."
Життя, мов гойдалки - вниз-вгору, вгору-вниз...
Все може бути - програш або приз.

Коли за край веселощів буває,-
Читає на каблучці "Все минає"
А коли сум огорне, наче крук,-
Згадає напис "Й це минає, друг..."


Рецензии