Згадалися чомусь ще тi роки

Згадалися чомусь ще ті роки
Коли мене збирала мама в школу
І поцілунок, і тепло руки
І взагалі, все що було навколо

«Гіганти» у дворі, і черга з нас
Охочих вище всіх на них стрибнути
І ми там проводили весь свій час
Бажаючи дівчину підштовхнути

Все незаметно   пролетело  вмить
Як сон з ранковим світлом десь пропало
І все, що до цих пір в душі болить
Всі значення для нас велике мало.


Рецензии