На Млечном Пути, на Птушыным Шляху...

    * * *

На Млечном Пути, на Птушыным Шляху
Жывем и ствараем прыкметы.
Баімся грымотаў, памылак, граху
І цешымся сонцам і ветрам.

Лунаем у хмарках, аблоках, радках,
Што зноў нараджаюцца ў сэрцы.
Люструем пакуты і шчасце ў вачах,
Імкнемся ў любові сагрэцца.

На Птичьей Дороге, на Млечным Шляху
Шукаем свой лёс, быццам птушкі,
Што нават з нябёсаў убачаць страху
Пад роднай шурпатай ігрушай!

17.05.2019


Рецензии