Зупинись!

Що тобі розказати?
Що тебе надважливо мати?
Що руки непотрібні,
щоби зараз тебе обійняти?!
Розказати, як я не боюся страти?
Що ноги не потрібні, щоб тебе наздогнати?
Зір не потрібний, щоб тебе споглядати.
А голос нічого не вартий,
коли прагнеш хоть сказати.

Розказати, коли я вперше втомилася мовчати?
Як важко тримати лице,
Коли тебе неможливо мати -
Я приймаю цей вирок мерцем.

Як набридли твої  "Я САМА" !
Коли ти врешті решт зрозумієш?!
Я знаю, що ти все можеш і вмієш,
Зупинись! Я твоя стіна.

19.01.2020


Рецензии