Я ж задёшава шинкую во й капустку

И ни ш шишка ни ударваець ни в лоб


Я, вазможна, пастелю тебе шэ туткы.
Ну, бо как это ВасьМёрку превазмоч.
Да й на запыку а во соби послухвай,
Яко-како Таня рапТом дасьць пярсцёнк.

Я НЕ очень уж такой бо неразумный,
Шоб хоть шося да узеты за колок.
И в прыпил товди унэсты шось такэе,
Шо ужэ ты будыш колыхаць фсю ноч.

Я тут гондэ ны набыв соби шэ пузко
Хоть какоё-то мучкоё са и зёрн.
Патаму-та буду ждаты шас стряпуху й.
Коб но ктосьци да намыв Коту мысок.

Невмержицкий я бо гондычкы отличный.
И не ведаю, куда диваты то,
Шо в мозго хотя бы-к скынэ неку искру.
Да и ласково звоны ужо Бижок.

Я не очень-та такой ужэ й безгрешный,
Шоб тыбэ поцилюваты даж в губок.
Тока тока как мне выдыржаты тога,
Шо ужарыть так ушкварыть всеку вш мошк.

...бо сиреньку во рубае хто с сычов


Рецензии