Пошматованi вiйнами

Пошматовані війнами, биті...
Та не ми тепер рвані в шматки,
Тільки ті, що йдуть в темінь крушити
Світ живих, в цих дороги гладкі
Так було і так є, добрі люди,
Та завжди їх чека пекла жах,
Там, лиш там сила зла вити буде,
Де їх воєн і рана і страх


Рецензии