***

Лишень тобі!
Тобі, єдиній,
я наостанок заповім
блакить небес, і море синє,
і вічних гір кармінний дим.

Лишень тобі!
І більш нікому
я подарую шанс на світ,
де кожен крок веде додому,
до щастя втворених воріт.

Лишень тобі!
Бо я без тебе -
звичайне сонце, що ніяк
не може знятися на небо
з своїх заплутаних гіляк..:)


Рецензии