Эллэ бу аномаль кыш тээсире микэн..

Эллэ бу аномаль кыш тээсире микэн,
Ничэ ел йоклаган хислэрем тырмаша.
Эйе,шунда! Кабыргалар арасында.
Хэрбер шик/шохбэмнэн саташам.
Шунсы кызык - мин бит мона кадэр
Бер курудэге мэхэббэткэ ышандым.
Э бер кон абындым.Тик торганда
Синен белэн тулган уйларга абындым.
Шул мэлдэн таба алмыйм тынычлык -
Тойгыларымны тикшерэмен кат-кат...
Бэйлэрне озеп, эллэ хислэргэ бирелимме,
Эллэ сон барысын яшеримме кабат?!
Кыюсызлык - ялгышларым нэтижэсе.
Якынлашсан, йорэк тамак тобенэ урелэ.
Дулкынланам хэм бар ниятлэрем
Языла сыман алсуланган битлэремэ.
Э синен кунелен не мин чишэ алмыйм.
Гел житди...Эч пошыргыч житди син!
Барысын белэсем, уйларынны ишетэсем килэ...
Мина ахырысы, син бик тэ,бик тэ житмисен.


Рецензии