В ка-6

Леді, вративши надію
Гідних принців дочекатись,
До методик чародійних,
Здатні безтурботно вдатись.

Всі знання із окультизму -
Як на вченій конференції,
Тільки з більшим еротизмом
Беруть з шоу про екстрасенсів.

Тож глядачки експресивні
В новий світ, як в чорторию,
Западають, вчувши сили
Гнати всіх чортів у шию.

Рецепт зілля з привороту,
Продиктують весь до крапки.
Щоб коханому гидоту,
Підливать, як кіт сцить в тапки.

Місячних добавить в борщик,
Чи у кашу плюнуть тричі,
Й чоловік любов й всі гроші
Принесе, немов здобичу.

А щоб милий на ганчірку
Схожим став за кілька років,
Треба в ляльці вуду дірку
Вирізати третім оком.

Більшість з дам стрічала духів,
Трохи менше - їх торкалась,
А вночі, як молодухи,
На приблудьків сподівались.

Бо самотність - це не тітка,
З нею важко знайти мову,
Краще з дідьком жити гірко,
Ніж тримать себе в оковах.

Та на практиці вдаються -
Лиш закляття з екзоцизму,
Леді лаються й плюються -
Виють-гавкають на принців.


Рецензии