Я не прав

Будь святой я, будь я забияка,
Иль приверженец света иль мрака,
Оказавшись не прав
(Уж такой людской нрав),
Признаю: “Был не прав я… однако…”

Be we stupid or stunningly clever,
be we saintly or bad or whatever,
when admitting we’re wrong,
we will sing the same song.
Its refrain: “I was wrong, yes... however..."


Рецензии