В дпов сти-14

Стильний фраєр із столиці
В провінційному містечку -
Як павлін, принадна птиця,
Що хвостом маха безпечно.

Зір дражнив палких панянок
Та собак, що виють вовком,
Пацанів, що пють з горлянок
Пиво, - ген за поворотом.

Дратував він перехожих
Виглядом на сотні баксів,
Й модників, які не можуть
Так шикарно одягаться.

Дратував він зверхнім видом
Провінційних веселушок,
Від яких піжон був ситий -
Як від смачених галушок.

Дратував старих на лавці,
Не один з них лобом бився,
Бо в них діти - то засранці,
А от дженджик - пригодився.

Дратував він карєристів,
Котрі облизня спіймали
Бо в високім товаристві -
Замалі кишені мали.

Дратував він тупорилих
Та невдах з маленьких членом,
Бо лиснів побритим рилом,
Мов один був справжнім меном.

Але модник не зважав ні
На локальний хижий норов,
Ні на гончі дикі зграї,
Що снують у пізню пору.

І даремно, бо в провінції
Між тупих, забитих, жирних
Безнадійно гублять кінці -
Всі убивства - тихі й мирні.


Рецензии