Як би ж то

А чому б замість порожніх розмов не боротися з жорстокістю там, де на неї натрапиш, а допомогу надавати там, де її потребують.
Чи не тому, що не так просто розібратися з ходу чи не є жорстокість актом справедливості і чи не піде твоя допомога на шкоду.
Або причина в тому, що ти не готовий ні боротися з жорстокістю, ні надавати допомогу і твоє нерозуміння ситуації служить банальним виправданням своєї слабкості.


Рецензии