Вареник

Смачний ти наш вареник,
Бо ти борщу хрещеник.
Смачнішого  не має,
Всю страву прославляє.

Коли тебе зварити,
Да шкварками полити,
І смажена цибуля -
Вареників каструля.

І справжній ти відмінник,
Хазяйкам всім помічник.
З капустою смачною,
З картоплею мягкою.

А з сиром - що мовляти!
Ти будеш прославляти.
Сметаною политий,
Ти будеш завжди ситий.

Вареник український,
Полтавський, буковинський.
Тобі народна слава,
Сама ти смачна страва.

17.01.2020 р.      М. Шапаренко


Рецензии