***

Загубилися мрії
Мiж думок тогорiчних,
Половинки вiд цiлого
Перейшли в пустоту,

Завмирає подiя,
Бо триває вже сiчень
В небi з хмарами бiлими.
Через ту пустоту

Здесь зима заблукала,
Льодом не зачарована,
Не заметена снiгом,
Ще й ридає дощем.

Мрії вiрою стали,
Бо вони не прихованi,
Не закутi у кригу,
Не загубленi ще...


Рецензии