Моя родина Украина

МОЯ БАТЬКІВЩИНА УКРАЇНА.

Глечик молока, та окраець хліба,
Неба височинь, та лани й гаї,
Все це Україна-моя Батьківщина,
Божа благодать Свята,та монастири.

Сама Божа Матір ходить по просторах,
Серце зігріває диханням Святим,
По містах, по селах, по лісах, та горах,
Та Святі слідочки, залишае їм.

Їде вона до бідних, хворих і убогих,
Обтирає  сльози, сцілення дає,
Очі в Богоматері, ясні, щирі, добрі,
З милосердям Божим, до усіх людей.

Так вже повелося, в нашій Україні,
Що престіл е Божий, на Святих холмах,
Святість в кожну хату, з віку, і до нині,
Через всі незгоди, все ж е Божий страх.

Дай же Святий Боже, щастя нам від нині,
Діткам і стареньким, по усіх містах,
В Святім Богоявленні дай  щастя Україні
Хай засяє святість в змучених серцях.


автор Широков А.А. 18.01.2020 г Киев Украина.   
 


Рецензии
Больно , очень больно смотреть.. слушать .. видеть то, что происходит на Украине.. мы люди не равнодушные молимся за мир! Спасибо Вам за дух. Держитесь.

Женя Прахов   30.01.2020 10:37     Заявить о нарушении