precious...

Жизнь — это Желания, от которых Мы Не ОтКазались...

............................... things get damaged
............................... things get broken
............................... I thought we'd manage
............................... but words left unspoken
............................... I pray you learn to trust
............................... have faith in both of us*...

© Olga Karpilova  «precious...»*


Рецензии