Не вiрю у вiршi, якi неможливо спiвати

Не вірю у вірші, які неможливо співати,
які до душі не пускаю від перших рядків,
в які не вдається від перших же слів закохатись,
які я удруге і слухати б не захотів.

Я вірю у вірші-мелодії, вірші співочі.
Їх легко сприймати, неначе я сам написав.
До віршів таких знов і знов повертатися хочу.
Звучить одкровення у віршів таких голосах.

А де ж їх знайти - ті, співочі, що душу тривожать?
Що просять мелодій? Єднають пісні і життя?
Я сам на питання своє відповісти не можу.
Шукаю натхнення в мелодіях серцебиття...


Рецензии
Аплодую! Особливо врізався останній рядок!

Алёна Ткаченко Крым   20.01.2020 22:43     Заявить о нарушении
Треба наспівуватися

Миклош Форма   24.01.2020 17:22   Заявить о нарушении