До мене гукаe Колишнe

До мене гукає Колишнє,
Крізь нетрі висвітлює тіні,
Вплітається в будні неспішно,
Малює прожиті картини…

Колишнє пульсує у скронях,
Розгойдує Сутність на хвилях,
Жевріє теплом на долонях,
Освячує в Небі вітрила…

Колишнє постукує в серце,
Торкається струн найніжніших,
Веде спілкування відверте
Шляхами Любові і Тиші…

До мене гукає Колишнє,
Означує збитки й надбання,
Складає подяку за Вічне,
Що досі шукає злітання…

16.01.2020


Рецензии