В дпов сти-11

Два брати по духу-крові,
Не мирились ні на хвильку.
Як один - бив гострим словом,
Інший міг штрикнути вилку.

Бились за круті машинки,
За компютер, та за шану -
На двох хлопців дної жінки,
Що була обом за маму.

За дівчат в девятім класі,
За цілунки і за зради,
Якби хтось із них усрався,
Інший був би дуже радий.

За мопед, карманні гроші,
За цигарки та горілку,
Бились знов за найдорожче -
За любов одної жінки.

За квартири, яхти, дачі,
За дітей, за модне шмаття,
Хтось був перший, хтось дав здачі,
Пригадавши рідну матір.

- Що ви бєтесь, як два півні,
Доведете, що зірвуся. -
Мужики стоять і гнівно
Їм у пуп кричить бабуся.

Біцепси сверблять і грають,
Руки просяться з розмаху,
Хлопці сльози витирають,
Як в дитинстві - повні страху.

Не до жартів, як в матусі
Опинились в руках різка.
Полетіла пірям з гусок -
Вся любов міцна синівська.


Рецензии