Сяюча зiрка

Сяюча зірка у Небі єдина.
Диво з далеких космічних світів.
Саме сьогодні зійшла в надвечір’ї.
Відгук, сполука колишніх життів.

Тих, хто не встиг на землі догоріти!
Хто передчасно в миттєвості зник.
Як відчайдушно хотілось їм жити!
Жоден до втрат доленосних не звик.

Зірка палає у Небі єдина.
Долі людські – це прихований скарб.
Щастя визбируємо  по зернині.
Смуток буває у кожній родині.
Безліч в житті є відтінків та барв.

16.01.2020


Рецензии