***

Україно, хочеш я тобі скажу
Як сильно я тебе люблю!
Як дуже за тобою я сумую...
І квіти зараз я комусь дарую.

Ти уві сні до мене знов приходиш.
Але тебе, я не знахожду..
На жаль, на превеликий жаль.
Ти в сердці моем, як та вуаль.

Я йду до тебе Україно!
І не шкода мені, що я один віднині.
Один на самоті, а не з тобою..
Мені так соромно порою....

Так соромно, що я тебе покинув,
Так соромно під час ненасних злиднів..
Ненавиджу себе за це я.
Пробач! Та дай ехінацею!!!

Та дай мені ще сил збагнути!
Як я тебе кохаю)
І дай мені тої любові!
Яку вночі я зможу заспівати...

Як би ж ти знала моя Ненько..
Як я тебе жалкую..
Я знов останні відео дивлюсь..
І як мені тебе бракує.


Рецензии