Дiалог з Спасителем

-Чому прийшов Ти в грішний світ?
Все витерпів: страждання, муки...
- Я розтопив душевний лід,
Щоб більше не було розлуки.

-Твої страждання на хресті,
Господь Ісус,  ціна - велика.
- Бо Жертва і Любов - святі,
Бо кров Моя за вас пролита!

Для чого Ти зійшов із Неба,
Де Батько спокій Твій беріг?!
І чую в тиші: "Було треба...
Своїм життям Я знищив гріх!"

"Господь! Святий! Цього немало..."
" Послухай, доню, Я хотів
Те зруйнувати, що диявол
Робити хитро мав, як вмів.

Я проповідував свободу.
Не кожен тут Мене приймав...
Пропонував Я спраглим воду
Й голодним голод втамував.

Я шанс дав кожному, хто грішний,
Хто йти під тягарем не може.
Спасіння - це був дар найбільший.
Але прийняв його не кожен...

Я приклад дав тобі, як жити.
Щоб так, як Я людей любив
І ти б могла їх так любити,
Прощати так, як Я простив!

Закінчились всі запитання...
Любов Господня мир несе.
Ледь чутне із душі зітхання:
" Господь, я дякую за все..."


Рецензии