Не станем молодими

Як часом на душі моїй болить ,
За все болить ,аж кров у жилах стине.
 Скажений час повз мрій моїх летить
І повз моїх надій птахами лине.

Розкине  вітер листя до землі,
 Зів'янують на кущах троянди білі,
 Вода холодна стане в Осколі,
І осінь попливе на синій хвилі.

Засне природа змучена дощем ,
Краса її застогне під ногами .
Ми будем малювати олівцем
Пожовкле листя зірване вітрами.

 Але ж  все оживе після  зими ,
 І зеленцем трава попнеться вгору.
 Розквітне все навколо,тільки ми
Не станем молодими  вже ніколи.
Тетяна Мішина


Рецензии