В дпов сти-8

Сині тіні та помада -
Надто стильна та яскрава.
Зверху видно всі принади -
Як у справжньої шалави.
Манікюр, усмішка-бісик
Ловить погляд напівмертвий,
Як хижак полює в лісі,
Так вона шукає жертву.

Чує вслід: Ой, яка душка,
Та начхати всім, байдуже.
Хоч кричи, стріляй, як з пушки,
Не розбудиш сплячі душі.

Справжня зірка - напівнеба,
Манить світлом, та не гріє,
Тонка-звонка, сухоребра,
І співати гучно вміє.
Стадіон зібрати здатна -
І пускати хвилі в натовп,
Та спалахує, як ватра,
Й гасне швидко за розплату.

Чує вслід: Ой, яка душка,
Та начхати всім, байдуже.
Хоч кричи, стріляй, як з пушки,
Не розбудиш сплячі душі.

З діда-прадіда чиновник,
Знає наскрізні проблеми.
Має плани послідовні
Для поліпшення системи.
Десь прикрутить, прилаштує,
Візьме в руки молотка.
Мізки вправно налаштує,
Вдаривши по них злегка.

Чує вслід: Ой, яка душка,
Та начхати всім, байдуже.
Хоч кричи, стріляй, як з пушки,
Не розбудиш сплячі душі.

Де й знайшовся справжній дурень,
Й зрозумів слова буквально,
Що жбурляли ними здуру
Самовбивцям екстремальним.
Вслід кричали: Ой, як душить,
Збайдужіле покоління.
Хоч кричи, стріляй, як з пушки,
Хто повірить у верзіння.


Рецензии