Роздуми про життя

Смартфони - айфони - комп'ютер.
Замінюють сон нам - їду...
Щось нове з'явилося? Супер!
Швиденько на форум зайду..

Життя віртуальне - кохання!
Все поряд, усе на виду.
Розмови, вітання, зізнання!
Все  бачимо, щастя й біду...

Вже не треба писати листи,
І газети не треба. Навіщо?
Є сайти тут різні, пости,
Про нинішнє пишуть, і вічне...

Розкажуть, як треба любити!
Хто ворог  у нас, а хто друг...
Як спати, лежати, сидіти,
І чим лікувати недуг!

Раніше ми всі зустрічались,
І квіти несли для жінок!
Дивилися в очі, сміялись,
А зараз, чекаєм дзвінок...

Вайсап, телегран і фейсбук...
Даруєм букет віртуально.
Чекаємо з вайбера звук...
Все добре, але не реально...

Юрій Братиця. 11.01.2020.


Рецензии