Нiч-2020

Чекає нас на вулиці вже темна ніч
і сяють з ніжностю неонові зірки
у місяця як одяг звисають хмари з пліч
дерева завмерли мов безмовні свідки...
Тихесенько і пошепки вітерочек дме
і обережно втомлені дороги замітає
і сніг обіцяний давно ніяк не йде
а якщо і піде то через час розтане...
Під ранок завжди стає прохолодніше
ми під ногами не відчуваєм щастя
тумани зникли становиться видніше
хоч з неба подає маленька крапля...


Рецензии