Сказання ншим новим

       Сказання іншим є і новим


— А куди подіну я втому?
А куди подіну я втому?


Чи хіба не добро тобі вчинять
як прийдеш до рідного дому...


— Ой, де ставити крапку, де кому?
Ой, де ставити крапку, де кому?


Чи хіба не добро тобі зроблять
як прийдеш до рідного дому


Вогонь входить у чиєсь серце?
Надсвідомість жахна — у свідомість?


Чи не скажуть м’яке, рідне й інше —
як ідеш до Отчого Дому?
Сказання іншим є робом,
але ти пробуй!..


Солодкий мед що небесний
      прославить ліс —
      ліс воскресне...

14.01.2020,
свято натрудженого
Василія Великого


Рецензии