В ка-5

Віка завжди хтіла кращих
Із переліку мужчин,
Не питущих, не ледачих,
І не бідних на почин.

Щоб були якісь такії,
Що не в змозі описать,
Щоби очі голубії.
Й в гаманці мільйонів з пять.

Щоб були і романтичні,
Здатні на безглузді вчинки,
Й в сновидіннях еротичних -
Як для маточки - тичинки.

Володіли капіталом,
Ціпеніли в розрахунках,
А для жінки терміналом -
Стали в вигідних стосунках.

Їй казали - може планку
Треба знизити в доборі,
Зависоко власник банку -
Не дістати й на підборах.

Та вона - не зупинялась -
І заносила до списку
Мільярдерів і панянок,
Що стоять від них заблизько.

І папір давно скінчився,
І списалась синя ручка,
Та від жодного чортиська
Не дождалася обручки.

Тож хай плачуть мільйонери,
Що утратили свій шанс -
З піни слинної Венеру,
Жінки справжньої ерзац.


Рецензии