Пiсня Н. Дзюмак. Мама, ти куди?

Я уже велика. 
Все на світі знаю.
Школа не для мене,
заміж мені час!
Я не ображаюсь,
Моди погортаю,
Власною рукою ...
Ой, мамо, ти куди?

Я уже велика.
Чобіточки маю  .
Що? Гратись у пісочку?
У мої роки?
Я не ображаюсь.
Хоч і невелика
Добре захищаюсь ...
Ой, мамо, ти куди?

Я уже велика.
Побачила світу.
Василю Петрович
Підійди сюди.
Я не ображаюсь.
Де мої сережки?
Блуза у мережках ...
Ой, мамо, ти куди?


Я уже велика.
Виросла нівроку.
Друзями у мене -
Пані і пани.
Я не ображаюсь.
Маю те що маю.
Лише дам  пораду... 
Ой, мамо, ти куди?


Рецензии