Про100р ля думок хто дае

Адvэ v, но свадеб 6

По в7 позіціям я глуп.
Ну, патаму, шта адналюб v.
І вот сеjчас треплю судьбу:
От пак была яка хтось как!..

Ну-да. Ну, учат пні сокірк,
Ек jім влупыты дэрво ліпш.
А я вон взьму іj оvынюсь
Шэ j сёмыj раз, дывы но тут!

Мешает ведь наjті залупк
Якуся шэ ля мні во Гусь К.
Но ек і как jіjі наjдэш,
Коль сам ныкэча із ныкэч.

От князь якыj тут вам дае
Простор ля мыслі, ты но глень!
Да я j v ны думаю про 7к,
А просто нямк хаціт vывіт.
Хі-хі!

Чого v-то гэто мні Судьба
Ось Дуня Евского ваvна.
Нывvэ тоj Корч, шо j Еву сЕв,
Зу7 Борыско з Водохлебк?
Эх-эх!..

Да, хто судьбу свою проклев,
Ны взьмэ свое шэ з разыj 6.
Бо шо посіяв, ны поvнэш!
Ну, шо вы! Гэто ш ветош днеj.
Адvэ v.

Бы ны гучыла ны мынэ
Якась jів… рэjка рэjкы есть.
І чырыз гэту сцерву вЕв
Ны я ш колыся і пычэньк.

Затэ… ну, шо? Культурна ведьм
Мал пудгучыла быць чысцеj.
І дамы ручку із двырэj
Враз подаваты, коль дvэнтльмэн.

Круvыть!.. круvыцьця карусель!
І всэ ідэ кудысь аv в лес.
С чого v мні снецьця в пЕтнах Гэльк.
Да шэ j біременна однэньк…

О, ес!.. правітельсво Медь-Медь,
Вішь, розродылося ва Льве?
Іль гэто Дева Рыбку нэндз
Возгодуваля до прым ЕР?

Ну, шо v, у7 прывет!
Весы соjдуть на нет,
Коль нету ш ні в душе
Такоj vэ SучЕj 7к.

О совмесцімосці бо речь
Правітеля j воvде.
Но тут Астролог дасць пынькэj:
Кто Пан? А хто пропан?

///осоБенОсті мовы Змей
Поймэш, ек пожывэш
В 40-овой ісбе Гутэй-Буцэй:
Мы экономым вашэ зрень

...ах, пу'ті-путі! Півынь дэсь
Зайшов аж да суйСедк!
Бо ж, ну, шырока Жэ найлепш.
Бы й І коротк в МавкСкве


Рецензии